X
X
Back to the top
X

Onze sportschool uitproberen?

Vraag hier je GRATIS dagpas aan!

 

  X

  Fitness in Groningen

  Stel je doelen niet langer uit

  Onze sportschool in Groningen is de perfecte plaats om te werken aan je gezondheidsdoelen. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt op te bouwen of simpelweg fit wilt blijven. Bij Health Club Groningen sport je met een combinatie van deskundig personeel met moderne toestellen in een aangename sfeer.

  Onze sportschool in Groningen

  Health Club Groningen is een moderne sportschool in Groningen. Bij ons kun je in een rustige, aangename omgeving terecht voor trainingen op het gebied van kracht en cardio.

  Vanuit de overtuiging dat de beste sportprestaties gebeuren in een goed uitgeruste sportschool, hebben we alles daarop ingericht. Daarom hebben we uitsluitend kracht en cardio apparatuur van het topmerk TechnoGym.

  Je kunt bij ons zowel individueel als met een personal trainer sporten. Welke optie je ook kiest, je kunt altijd rekenen op de deskundigheid van onze medewerkers die vanuit hun jarenlange ervaring en kennis steeds een helpende hand aanbieden.

  Meet je vooruitgang

  Uniek aan onze sportschool is onze MyWellness Cloud-systeem, waarin je zelfs vanaf je smartphone je trainingen kan raadplegen, je lichaamsmetingen kan opvragen en je vooruitgang kan meten. De perfecte motivatie om je sportieve gewoonte aan te houden.

  Direct inschrijven

  Wil je graag nog aanvullende informatie? Neem dan contact met ons op, of kom gerust eens langs om kennis te maken. Is alles je al duidelijk en wil je direct van start gaan met je sportieve doelen? Je kunt je bij ons aan de fitness balie inschrijven, maar ook gemakkelijk online!

  Health Club Groningen is een moderne, gezellige sportschool in Groningen. Je sport bij ons in een aangename sfeer en rustige omgeving.

  Openingstijden

  Maandag t/m vrijdag07.30 - 21.30 uur
  Zaterdag - zondag08.30 - 15.00 uur

  Sporten op feestdagen? Bekijk eerst onze aangepaste openingstijden!

  Bezoek ons

  Bloemsingel 81, 9714 DS Groningen

  Copyright © Wagenmakers Healthcare