X
X
Back to the top
X

Voedingsadvies Groningen

Voeding aangepast aan jouw doelen

Heb je voor jezelf besloten om die overtollige kilo’s kwijt te raken? Of wil je juist in spiermassa aankomen? Het begint bij een gebalanceerd voedingspatroon, iets waar we je graag mee helpen.

Een plan op maat

Ieder lichaam reageert anders en bovendien heeft niet iedereen dezelfde levensstijl. Onze trainers bieden voedingsadvies op maat. Geen algemene voedingsschema’s, maar een concreet plan dat is aangepast aan jouw lichaam en voedingsbehoeftes. Na een uitgebreide intake door één van onze personal trainers, waarbij diverse lichaamsmetingen worden uitgevoerd en je persoonlijke wensen worden geanalyseerd, gaan wij aan de slag met jouw voedingsplan.

Voedingswensen en allergieën
Heb je bepaalde voedingswensen en/of allergieën? Laat het ons weten, zodat we jouw schema daar op aan kunnen passen.

Voortgang meten
Meten is weten, dus ga je op geplande tijdstippen jouw vorderingen meten met je personal trainer. Op basis van nieuwe resultaten kunnen onze trainers een nieuw voedingsadvies geven, zodat jij altijd verzekert bent van een programma op maat.

Health Club Groningen is een moderne, gezellige sportschool in Groningen. Je sport bij ons in een aangename sfeer en rustige omgeving.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag07.30 - 21.30 uur
Zaterdag - zondag08.30 - 15.00 uur

Sporten op feestdagen? Bekijk eerst onze aangepaste openingstijden!

Bezoek ons

Bloemsingel 81, 9714 DS Groningen

Copyright © Wagenmakers Healthcare