X
X
Back to the top
X

Personal Training in Groningen

Samen op weg naar je doelen

Heb je voor jezelf sportieve doelen gesteld, maar weet je nog niet hoe je moet beginnen?

Geen paniek, veel mensen hebben dit gevoel. Het is tenslotte ook niet eenvoudig om op eigen houtje een goed trainings- en voedingsschema ineen te steken en dit vervolgens vol te houden.

Personal Training voor iedereen

Of je nu een beginnende of een gevorderde sporter bent, personal training bij Health Club Groningen is jouw stok achter de deur!

Vanuit de visie dat ieder lichaam anders reageert en elk individu andere doelen heeft, zal je personal trainer altijd beginnen met een grondige intake. Hieronder valt een nauwkeurige lichaamsmeting, zodat jullie realistische en verantwoordelijke doelen kunnen stellen.

Vervolgens ga je onder begeleiding van je personal trainer naar deze doelen werken. Denk hierbij aan trainingen waarin je op maat gemaakte trainingsschema’s afwerkt onder begeleiding van je trainer. Zo ben je zeker dat je alle oefeningen goed uitvoert en je geen blessures oploopt. Maar naast trainen zal je trainer (afhankelijk van je doelstelling) ook adviseren op het gebied van voeding.

Door middel van het MyWellness Cloud-systeem kun je de trainingen, metingen en vooruitgang bovendien op de voet volgen. Zet vandaag nog de stap en kom kennismaken met onze personal trainers in Groningen.

Health Club Groningen is een moderne, gezellige sportschool in Groningen. Je sport bij ons in een aangename sfeer en rustige omgeving.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag07.30 - 21.30 uur
Zaterdag - zondag08.30 - 15.00 uur

Sporten op feestdagen? Bekijk eerst onze aangepaste openingstijden!

Bezoek ons

Bloemsingel 81, 9714 DS Groningen

Copyright © Wagenmakers Healthcare