X
X
Back to the top
X

Bootcamp

Samen sporten in de buitenlucht

Ben je graag buiten of sport je graag in de buitenlucht? Dan is onze bootcamp echt iets voor jou! Tijdens onze bootcamp ga je samen met één van onze trainers en andere fanatiekelingen naar buiten om in groepsverband op verschillende locaties in de binnenstad van Groningen te sporten.

De ideale workout onder professionele begeleiding

Breng je lichaam op een hoger niveau door een combinatie van cardio- en krachttraining in de open lucht. Onze trainers zorgen ervoor dat onze bootcamp in Groningen telkens weer een unieke sportieve ervaring is. Door samen te sporten en samen te werken zorgen we bovendien ook voor een gezellige sfeer.

Elke week afwisselende trainingen met een leuke groep deelnemers die samen willen werken om elkaar aan hun doelstellingen te helpen. Of je nu een beginnende of ervaren sporter bent, bootcamp is geschikt voor iedereen en van elk niveau.

Lijkt bootcamp iets voor jou? Kom gerust eens langs om kennis te maken met onze trainers of om een keer gratis mee te doen. We geven elke week voor twee bootcamps, waarbij we van locaties afwisselen om elke training uniek te houden.

Onze bootcamp is gratis voor leden, maar ook niet-leden kunnen meedoen en een strippenkaart afnemen.

Health Club Groningen is een moderne, gezellige sportschool in Groningen. Je sport bij ons in een aangename sfeer en rustige omgeving.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag07.30 - 21.30 uur
Zaterdag - zondag08.30 - 15.00 uur

Sporten op feestdagen? Bekijk eerst onze aangepaste openingstijden!

Bezoek ons

Bloemsingel 81, 9714 DS Groningen

Copyright © Wagenmakers Healthcare